2012. december 30., vasárnap

Masca


Alondra Masca mintája alapján készült, egy kis lila-zöld üdeségre vágytam, nem nagy fülbevaló, csak 2,5 cm akasztó nélkül. Masca pattern by Alondra. Thank you very much Alondra.

2012. december 28., péntek

Granada szétszedve

Annyira megtetszett az ajándékba adott Granada színvariációja  hogy gondoltam egyet és szétszedve is megfűztem, már régóta dédelgettem ezt az álmom. Ez most egy próba verzió még lehet, hogy a lánc megoldása átalakításra kerül, mondjuk teklák nélkül egy egyszerű láncon milyen, mert akkor hétköznap is lehetne hordani. 

2012. december 24., hétfő

Csipke - Lace



Carmilla - nál láttam Sandra Halpenny mintájának két soros változatát. Kapocs megoldásként a kedvenc fűzött kapcsomat választottam, nem mondom próbálkoztam vele egyszer kétszer hogy áll jobban. Természetesen fém kapoccsal is el lehet készíteni.
Thank you very much Carmilla.
The pattern: http://www.sandradhalpenny.com/B0129.html. Thank you very much Sandra.

2012. december 21., péntek

Páva - Peacock


Jó kis munkás darab, de megéri elkészíteni  maga a páva mérete is impozáns, fülétől a farkáig 8cm. De az biztos, hogy aki ilyen fülbevalót hord arra felfigyelnek.

2012. december 17., hétfő

2012. december 11., kedd

Szösszenetek - Little Things



Nagyon tetszenek Anabella fülbevalói. Thank you the az inspiration for Anabella. I like your work. Az utolsó fülbevaló Tatjána  Potemkina rózsa mintája az utolsó sor nélkül. The last earring Tatjana Potemkin's pattern without last row. Thank you very much both Anabella and Tatjana.

2012. december 7., péntek

Happy Lola




Megunhatatlan mintának tartom a Lola fülit, és a szinei arra inpiráltak, hogy elkészitsek egy olyan karkötőt amelyiket már nagyon nagyon régen csináltam utoljára. Az utolsó képen az eredeti változat látható a felső karkötőt megspekeltem még plusz 1 db 3 mm- es teklával. Minta Sereine Happy karkötője. Thank you very much Sereine, pattern Happy bracelet.

2012. december 3., hétfő

Az első ogalalám - My first ogalala



Nem most készítettem csak még nem tettem fel, nagyon kellemes fűzni, de aki elkezdi készüljön fel rá, hogy rengeteg gyöngyöt eszik, és kb. másfélszeresét kell felfűzni az első sorba a leendő hossznak, mert "összeugrik", attól lesz ilyen szép rózsás.