2016. augusztus 27., szombat

Swarovski kocka - Swarovski cube


Vannak olyan minták, amiket bármikor jó megfűzni, mert örök érvényűek. Emlékszem még 2011 táján nagyon sokan megfűzték Laura McCabe Crown Jewel mintáját, de nem az eredeti peyote öltéssel, hanem ladder stitch-hel. Akkoriban valahogy nem éreztem hozzá elég lelkesedést, de most az egyik fb csoportban jött egy "lökés" és hirtelen nagyon úgy éreztem, hogy most jött el az idő, hogy ezt nekem is meg kell csinálnom. Szó ami szó az embernek nincs a tarsolyában 6 db egyforma méretű és színű swarovski rivoli, de véletlenül akadt. Egyébként imádom a pirosat, mégis ezek a light siam rivolik már nem is tudom, hogy hány éve megvoltak. Mindenesetre a rivolikhoz kellett varrni a "kabátot".  Az arany, a bronz mindig nyerő (meg persze az ezüst is :) ) így aztán előkotortam a láda mélyéről azt a kevés kis bronzot amim volt és sűrűn fohászkodtam, hogy elég legyen. Most már viszont pótolnom kell majd. Megnéztem egy inkább bézses színű delicával is, de azzal nem nézett ki szépen ezért aztán a 157-es sorszámú mellett döntöttem (szerintem a név nem érdekes mindenhol adnak neki valami fantázia nevet) A fireopal meg adta magát, mondjuk egy zölddel nekem kicsit karácsonyi hangulata lett volna. Egyelőre lánc még nem készült hozzá, de szerintem valamilyen fém lánc lesz talán pár kiegészítővel. 

Remélem így fog lógni, ha láncra teszem 

Oldalnézetből

Felülnézetből 


Az alapminta Laura McCabe: Crown Jewel és a Creating Crystal Jewelry with Swarovski könyvében van. Thank you Laura McCabe.
Az ihletet nagyon sok magyar gyöngyös lány szebbnél szebb Crown Jewelje adta.

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Már rég kinéztem magamnak ezt a mintát de nem tudom hogyan juthatnék hozzá. Tudnál segíteni hogyan tudnám megvásárolni? Nagyon szeretném elkészíteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tudnék. Írjál a fenti email címemre.

      Törlés
    2. Kedves Kriszti! Engem is érdekelne, hogy megvásárolható-e a kocka mintája. Köszönöm

      Törlés