2016. február 27., szombat

Piggy bead Flower ring - Virág gyűrű piggy gyöngyből

Ezt a gyűrűt is bontottam párszor, először mert 6 db-os kiszerelésben a 10mm-es swarovski rivolihoz kicsinek találtam, éppen csak hogy kilátszott a közepe. Másodszor azért, mert az eredeti mintában túl magasnak találtam, ezért a pipeket nem 5 szemmel fogtam be csak 3-mal, így nekem már jobban tetszett. 


 Oldal nézet:


Felül nézet az aljáról: ezen a részen változtattam


Az eredeti minta sajnos egy nagyon homályos video Jules és Rose-tól. https://www.youtube.com/watch?v=MEzMTYNI7A8

2016. február 20., szombat

Quatrefoil earrings

Régóta tetszett ez a kis fülbevaló leginkább azért, mert a közepe pellett. Azért őszintén megmondom, hogy a kép után ítélve kicsit nagyobbnak is hittem. Mivel sok 3-as mérettel dolgozik, elég nehéz volt összeszednem a megfelelő színeket, mivel inkább a 4-s méretekre vagyok berendezkedve, de a végeredmény nekem nagyon tetszik.  A mérete széltében 2,6 cm hosszában akasztó nélkül 3 cm. 



Megmutatom a hátát is, ha esetleg a fűzésben valaki elakadna az egyém ilyen lett. A kis pikók az aljára kerülnek a fűzés során ellentétben a rajzzal, ahol először úgy néz ki, mintha az ív alatt lenne. Térben az ív a pikók fölé kerül.


A mintát megtalálhatjátok a 2015 -01 Beadworkben ugyanezen a néven. A minta készítője: Lisa Kan. Thank you very much for Lisa Kan for this wonderful earrings.

2016. február 14., vasárnap

Layered Ring 2.


Ez a ring most egy kicsit másképp készült. Az akasztójában kevesebb gyöngy került felhasználásra, és az alsó sort is kicsit másképp emeltem meg. Így már egy nagyon jól fűzhető mutatós medál készíthető.